aboutus

Henan Livable New Material Technology Co., Ltd.

Henan Livable New Material Technology Co., Ltd. Henan Livable New Material Technology Co., Ltd. Henan Livable New Material Technology Co., Ltd. Henan Livable New Material Technology Co., Ltd. Henan Livable New Material Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: LEEFBARE KLEDING
Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: 500,0000-1000,0000
Opgericht Jaar: 2019
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

Als professionele LEEFBARE fabrikant en leverancier van kinderen die, is een creatief en hartstochtelijk bedrijf en bereid om zijn beroepservaring en ideeën tot de industrie en de klanten bij te dragen kleden zich. Voordelig van de ambitieuze LEEFBARE leiders en het ijverige personeel, nam snel lokale markt over en bereikte goede reputatie van de cliënten. LEEFBAAR nu poogt stevig de globale cliënt te dienen en geëngageerd om zijn internationale zaken te besteden.

Het bedrijf is geëngageerd om uw creatief idee in echt product te veranderen. Onze ervaren R&D-team en wederzijdse productielijn verzekeren ons met een sterk OEM/ODM-vermogen en een efficiënte productiviteit om de eisen en de zaken van onze klant tevreden te stellen.

De visie van het bedrijf moet concurrerende high-end worden de globale leverancier van de jong geitjekleding om voldoet te ontwerpen, productie, levering en de dienst. Ons team met inbegrip van het ontwerpen, productie, beheer en verkoop zou houden van al hun kennis te verstrekken en de capaciteit om uw te steunen krijgt betere zaken en leeft.

LEEFBAAR, uw ideale partner van zaken, uw deskundige voor het kopen jonge geitjes kleding.

Geschiedenis

In de zomer van 2019, Leefbaar Nieuw Materieel de Technologieco. van Henan, werd Ltd gevestigd in Xinxiang-Stad, een nationale beroemde textielstad in China. Met het doel om de industriële en ambitieuze leiding, stichtersopstarten te veranderen het LEEFBARE KLEDINGSbedrijf.

In Juli 2021, LEEFBARE gekregen engeleninvesteerders met 1 miljoen ons dollars om zijn markt uit te breiden en prestaties te bevorderen in een betere positie. LEEFBAAR kwam in een spoor van de hypergrowthontwikkeling.

In LEEFBAAR September 2021, bereikte een commerciële samenwerking met ALIBABA-groep, doelstellingen aan het uitbreiden van zijn globale zaken.

In LEEFBAAR Januari 2022, gaat naar het houden van KONTON INDUSTRIEEL, zal dit LEEFBAAR een sterk bedrijfsvermogen na de gebeëindigde zaak toelaten. Zowel zal de partij bij productontwerp, hoog rendementproductiviteit als de kwaliteitscontrole door deze win-win samenwerking worden bevorderd.

Dienst

LEEFBAAR verleent de uitvoerige dienst met inbegrip van aangepast ontwerp, massaproduktie, speciale pakket en op tijd verzending. Het enige doel voor ons is verschillende eisen van verscheidenheidscliënten tevreden te stellen.

Leefbare zorgen over de groei van de kinderengezondheid en geëngageerd om het beste te verstrekken dat ervaring aan jonge geitjes, ons het ontwerpen teamconcentraat op stijl draagt die, kleur aanpassing, functie het kenmerken van ons product ontwerpt. Het prospectieve ontwerpwerk en de attente bedrijfsfilosofie vormen LEEFBARE KLEDING een belangrijke positie in de kledingstukindustrie.

Met een brede waaier van kledingsproducten, kleedt de kostuums van LEEFBARE dekkingskinderen zich, kinderenpyjama's, kinderen, kinderenoverhemden, kinderenlagen, kinderenrokken, kinderenbroek, kinderenondergoed, kinderensokken, kinderen het opsluiten en de kleding van het kinderenkostuum. Wij pogen volledige productregel te verstrekken om ons diversiteits bedrijfsmodel te verrijken.

Ons commercieel beleid stond ons toe neemt flexibele oplossing in onze cliënten, geen kwestie u een wederzijdse organisatie bent of het startbedrijf, zal kleine hoeveelheids proeforde zorgvuldige behandeling evenals grote orde krijgen. In één woord, al onze klantenmiddelen waardevol voor ons.

Ons Team

LEEFBAAR geloof het belangrijkste bezit zijn personeelsteam voor bedrijf is. Met hun beroepservaring en vaardigheden, is ons team bereid om nadenkend advies te geven en te helpen before and after de orde onderhouden.

Verwijs naar de het kopen raad, om het even wie u bent en welk type van uw zaken is, zou ons verkoopteam houden van u te steunen zodra u om het even welke verwarring of aarzeling voor product, orde, tarifering en levering hebt. U zult onze geschikt antwoordt binnen 24 uren, onze de dienst nooit slaap krijgen.

LEEFBAAR werkt ook aan het stijlontwerp van kledingsproduct, meer dan 20 ontwerpers die voor een zelfde doel samenwerken, verstrekken hun beste werk aan onze klant. Zij niet alleen inspireerden door de modetrends, absorbeer ook ander middel om hun ontwerpvermogen te verrijken. Als u slimme persoon met hoogtepunt van ideeën bent, zou onze creatieve ontwerper houden van u te helpen om hen waar te maken te zijn.

De hoog rendementproductiviteit en de controle van uitstekende kwaliteit zijn hoogste twee voor ons productieteam. Meer dan 250 leden voor verschillende lijn dragen hun vermogen bij om de ordeeisen van de cliënt te ontmoeten. Met wederzijdse technologie bij productie en het beheer, kreeg hun werk goede reputatie over de hele wereld van onze cliënt.

Contactgegevens