aboutus
Profiel QC

QC Profiel
Elk bedrijf begrijpt diep dat de kwaliteit het basiswapen voor een te winnen onderneming is. De kwaliteit is één van de factoren die de zaken hielpen om succes te bereiken, zodat streven wij ernaar om kwalitatieve zaken te verstrekken.
Wij hebben speciale QC afdeling, die elk enig materiaal, van het ontwerpen testen aan productie, zullen onze arbeiders strikt inspecteren om het beste en de meeste mooie kleren voor onze klanten te leveren.

 

Henan Livable New Material Technology Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

Onze kledingsproducten worden strikt ontworpen en volgens de EU geproduceerd en norm noordelijk-Amerika, geven wij voor elke details en kwaliteit.

De tevredenheid van klanten is onze achtervolging, gelieve te rusten verzekerd dat u het meest tevreden kledingstukproduct van ons bedrijf zult krijgen.

Het gehele productieproces van grondstof aan afgewerkt product is onder een strikte kwaliteitscontrole. Alle producten voldoen aan UL, RoHs, BEREIK, SGS Internationale normen. Onze UL Certs is onder de toepassing. U rust verzekerd van onze goede kwaliteit.

Wij hopen oprecht dat wij dichte en betrouwbare zakelijke relatie kunnen tot stand brengen die ons zal helpen succes samen bereiken.

Het testen en de certificatie worden vóór de productbladeren de fabriek uitgevoerd om kwaliteitsproblemen te verhinderen. Elke kwaliteitsinspecteur is zeer ervaren om de kwaliteit van de verscheepte producten te verzekeren

Certificaten
Contactgegevens