aboutus
lopende band

Meer dan 10.000 vierkante meters van workshop, onze installatie werden vroeg 4 reeksen van nieuwe productielijn in het jaar 2022. wegens hypergrowth van marktaandeel, nu hebben wij 7 reeksen productielijn in totaal en momenteel gespecialiseerd in kinderenkledingstuk, zouden de jonge geitjes die assortiment kleden, deze productielijn grote activa zijn om ons toe te laten 130% hoger op productiviteit.

Henan Livable New Material Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

OEM / ODM

LEEFBAAR neem flexibel commercieel beleid om de eisen van elke klant te ontmoeten in bestelling verwerken, voordelig van ons hoog vermogen van productie en efficiënt materiaal, kunnen wij OEM en ODM de dienst aan onze directe of niet directe cliënten verlenen.

Voor het geven van onze cliënten de uitvoerige en attente dienst, verwachten wij uw bezoek en inspecteren op ons bedrijf en de installatie, zal u een ideale partner voor uw kledingstukzaken vinden.

Henan Livable New Material Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

R & D

De LEEFBARE kleding besteedt grote aandacht aan R&D op zijn ontwerp en kwaliteit van producten, droegen deze begaafde ontwerpers hun ervaringen en vaardigheden, enkel voor het beste resultaat op de kinderen kleding bij, dus kunnen wij ons product knap niet alleen maken, ook een goede ervaring wanneer u die hen dragen.

Het LEEFBARE levensonderhoud over het dichtbijgelegen jaarlijkse inkomen van 10% in nieuwe producten en technologie voor onderzoek en ontwikkeling, ons doel is overdracht prospectief ontwerp, redelijk functie en ideaal dragend ervaring aan klanten. LEEFBAAR deze investering op eindeloos O&O zal houden.

Henan Livable New Material Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens