Privacybeleid

Privacybeleid voor Leefbaar Nieuw Materieel de Technologieco. van Henan, Ltd (LEEFBARE KLEDING zoals hieronder)
De LEEFBARE KLEDING respecteert uw privacy en doel waarvoor onze plaatsbezoekers ons informatie verstrekken. Wij delen, verkopen, of huren om het even welke die informatie aan geen derde partijen wordt verzameld en van plan zijn niet dit in de toekomst te doen.
Verzamelde informatie
Als u verzoekt of om informatie aan ons door een e-mail via de „post te verzenden voorlegt: “ functie of het invullen van een „contact“ vorm, kunnen wij uw e-mailadres evenals een andere informatie bewaren u kunt verstrekken. Deze informatie kan om u in de toekomst te contacteren per post, e-mail, of telefoon worden gebruikt om informatie over onze oplossingen te vervoeren of de diensten die wij voelen kunnen aan u ten goede komen. Uw e-mail en andere informatie u verstrekt zullen niet verkocht worden aan enige derde partij.
Informatie door anderen wordt verzameld die
Dit bericht richt slechts het beleid van de LEEFBARE website en niet de plaatsen van de KLEDING dietot de gebruikers via verbindingen van onze plaats toegang hebben. De LEEFBARE KLEDING is niet de oorzaak voor het informatievergaringsbeleid van andere die plaatsen, noch voor de praktijken door websites met betrekking tot of van onze website worden aangewend, noch van de daarin bevatte informatie of de inhoud. Vaak worden de verbindingen met andere websites voorzien alleen als wijzers aan informatie over onderwerpen die aan onze bezoekers nuttig kunnen zijn. De gebruikers worden geadviseerd om het privacybeleid van andere websites te herzien.
Koekjes
De LEEFBARE website van de KLEDING gebruikt geen koekjes.
Bijwerkend, Verbeterend, en het Schrappen van Persoonlijke Informatie
Als u uw persoonlijke die informatie zou willen hebben uit onze verslagen wordt verwijderd, te verzenden gelieve een e-mail met „verwijderen persoonlijke informatie“ in de onderwerpregel.
Juridisch Gedwongen Onthulling van Informatie
De LEEFBARE KLEDING kan informatie onthullen wanneer juridisch gedwongen om dit te doen; met andere woorden, wanneer wij, in vertrouwen, geloven dat de wet het of voor de bescherming van onze wettelijke rechten vereist.
Periodieke Beleidsveranderingen
Gelieve te merken op dat de LEEFBARE KLEDING zijn privacypraktijken van tijd tot tijd herziet (d.w.z. om technologie en/of wettelijke veranderingen te volgen), en dat deze praktijken voor wijzigingen vatbaar zijn. Om voortdurende vertrouwdheid met de huidigste versie van ons privacybeleid te verzekeren, tevreden referentie en periodiek deze pagina te herzien.
Deze beleidsverklaring wordt afgelegd in naam van LEEFBARE KLEDING en is efficiënt vanaf 1 Oktober, 2009. Deze verklaring leidt tot een overeenkomst tussen LEEFBARE KLEDING en gebruikers, en als dusdanig, creeert geen wettelijke rechten voor om het even welke partij.